POPRAVKA TA PEĆI
ELEKTRIČAR BEOGRAD

OSNOVAN 1991.

POPRAVKA TA PEĆI

Električar Bojičić

Električarski servis Bojičić vrši popravke svih vrsta ta peći. Ukoliko vam je potrebna popravka ta peći moćete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popuniti on line obrazac i zakazati intervenciju. Prednost našeg električarskog servisa u odnosu na konkurenciju je brz dolazak i radno vreme koje je od 00 do 24h. Naši električari dežuraju svakog dana od 00 do 24h bez obzira da li je reč o prazniku, vikendu ili sl.

Popravka TA Peći

Zimski dani koji su pred nama često znaju da zadaju ozbiljne galvobolje svima koji se greju na ta peći. Sa prvim hladnim danima pokušavate da uključite TA peć i shvatate da iz nekog razloga ne puni ili ne izduvava topao vazduh. Nemate razloga za brigu jer naši električari dežuraju svakog dana od 00 do 24h i spremni su da izađu na teren i porpave vašu ta peć i omoguće vam da i u zimskim danima imate prijatnu temperaturu u vašem stanu. Bez obzira na godine starosti, da li je vaša TA peć stara ili nova, moderna ili zastareli model, budite sigurni da će naši električari rešiti problem i popraviti vašu TA peć.

Ukoliko vam je potreban električar za popravku TA peći ili za neku drugu električarsku uslugu, možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Vaš električarski servis Bojičić

HITNE INTERVENCIJE

NON STOP USLUGE

"ELEKTRIČAR BOJIČIĆ JE SERVIS KOJI BIH DEFINITIVNO PREPORUČIO SVIMA"

Aleksandar

24 ČASA
7 DANA U NEDELJI
NA VAŠOJ ADRESI ZA 30 MINUTA

Ukoliko vam je potreban kvalifikovan, profesionalan i efikasan električar, naš servis je pravi izbor za vas.

Kontaktirajte nas od 00 do 24h

KONTAKTIRAJTE NAS

© 2020 All rights reserved. Website design by Msites