POPRAVKA KALORIFERA
ELEKTRIČAR BEOGRAD

OSNOVAN 1991.

POPRAVKA KALORIFERA

Električar Bojičić

Električarski servis Bojičić vrši popravke svih vrsta kalorifera. Ukoliko vam je potrebna popravka kalorifera možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popuniti on line obrazac i zakazati intervenciju. Naš električarski servisa dežura svakog dana od 00 do 24h. Naši električari su spremni da intervenišu brzo, efikasni i profesionalno svakog dana od 00 do 24h bez obzira da li je reč o prazniku, vikendu ili sl.

Popravka kalorifera

Zimski dani koji su pred nama često znaju da zadaju ozbiljne galvobolje svima koji se greju na ta peći. Sa prvim hladnim danima pokušavate da uključite vaš kalirofer i shvatate da iz nekog razloga ne radi. Nemate razloga za brigu jer naši električari dežuraju svakog dana od 00 do 24h i spremni su da izađu na teren i porpave vaš kalorifer i omoguće vam da i u zimskim danima imate prijatnu temperaturu u vašem objektu. Bez obzira na godine starosti, da li je vaš kalorifer star ili nov, moderan ili zastareo model, budite sigurni da će naši električari rešiti problem i popraviti vaš kalorifer.

Ukoliko vam je potreban električar za popravku kalorifera ili za neku drugu električarsku uslugu, možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Vaš električarski servis Bojičić.

HITNE INTERVENCIJE

NON STOP USLUGE

"ELEKTRIČAR BOJIČIĆ JE SERVIS KOJI BIH DEFINITIVNO PREPORUČIO SVIMA"

Aleksandar

24 ČASA
7 DANA U NEDELJI
NA VAŠOJ ADRESI ZA 30 MINUTA

Ukoliko vam je potreban kvalifikovan, profesionalan i efikasan električar, naš servis je pravi izbor za vas.

Kontaktirajte nas od 00 do 24h

KONTAKTIRAJTE NAS

© 2020 All rights reserved. Website design by Msites