ELEKTRIČAR
BEOGRAD

OSNOVAN 1991.

MONTAŽA TELEVIZORA NA ZID

Odlučili ste se za kupovinu novog televizora, odabrali ste marku, pronašli odgovarajuću cenu i konačno ste ga sa zadovoljstvom pazarili. Medjutim, prvo razočarenje na koje ste naišli je informacija da vaš prodavac ne vrši montažu televizora na zid, a vi ste isplanirali da bude montiran baš na zid kako bi doprineo modernijem izgledu vašeg stambenog prostora.

Problem vam je montaža televizora na zid. Ovaj problem je lako rešiv. Naš električar dolazi na vašu adresu, obavlja sve pripremen radove i vrši montažu televizora na zid, baš tamo gde ste zamislili. Svi kablovi, od televizora, antene, kablovske i slično biće tako spakovani da niko neće ni primetiti da su tu.

 

PREPUSTITE MONTAŽU PROFESIONALCIMA

 

Zašto biste trošili vaše živce, energiju i rizikovali da prilikom montaže oštetite tek kupljeni proizvod. Prepustite montažu vašeg televizora našim električarima jer su oni profesionalci koji će ovu uslugu obaviti sasvim sigurno bolje i kvalitetnije od vas.

Električar Bojičić dežura svakog dana od 00 do 24h. Montaža televizora na zid svakako ne spada u hitne intervencije, ali zahvaljujući našem radnom vremenu možete zakazati ovu uslugu u terminu koji vama odgovara. Ukoliko vam je potrebna montaža televizora na zid ili bilo koja druga električarska usluga, možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line obrasca na našoj kontakt strani.

HITNE INTERVENCIJE

NON STOP USLUGE

"ELEKTRIČAR BOJIČIĆ JE SERVIS KOJI BIH DEFINITIVNO PREPORUČIO SVIMA"

Aleksandar

24 ČASA
7 DANA U NEDELJI
NA VAŠOJ ADRESI ZA 30 MINUTA

Ukoliko vam je potreban kvalifikovan, profesionalan i efikasan električar, naš servis je pravi izbor za vas.

Kontaktirajte nas od 00 do 24h

KONTAKTIRAJTE NAS

© 2020 All rights reserved. Website design by Msites