ELEKTRIČAR
ZVEZDARA

OSNOVAN 1991.

ELEKTRIČAR ZVEZDARA

Električar Bojičić

Električarski servis Bojičić pokriva čitav Beograd. Električar Zvezdara je jedna od opština koju pokriva naše električarski servis. Za sve Zvezdarce, na vašu adresu stižemo za samo 15 do 20 minuta od poziva. Naš električarski servis zapošljava veliki broj električara koji su u svakom trenutku spremni da izađu na teren i reše sve probleme koje imate sa vašim uređajima ili električnim instalacijama.

Električar Zvezdara – Naše usluge

Električar Zvezdara, odnosno Električarski servis Bojičić nudi sve vrste električarskih usluga stanovnicima Zvezdare i čitavog Beograda. Više o uslugama koje pružamo možete videti klikom ovde. Sve usluge pružamo od 00 do 24h svakog dana, i vikendom i praznicima. Za naše električare ne postoje slobodni dani jer su oni uvek tu da reše sve vaše električarske probleme. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona. Ukoliko, pak želite intervenciju u terminu koji vama odgovara, možete nas opet kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara sa naše kontakt strane.

Električar Zvezdara 00-24h

Za sve naše klijente dostupni smo 24h svakog dana. Pozovite nas i uverite se zašto na servis Bojičić ne postoje reklamacije. Naš servis nije posrednik u uslugama, već je pravi servis koji posluje sa tradicijom i iza sebe ima već veliki broj zadovoljnih klijenata. Ukoliko želite i vi da postanete jedan od njih budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo sa zadovoljstvom odgovoriti na vaš poziv i zaći na teren kako bismo otklonili sve kvarove koji vas muče.

HITNE INTERVENCIJE

NON STOP USLUGE

"ELEKTRIČAR BOJIČIĆ JE SERVIS KOJI BIH DEFINITIVNO PREPORUČIO SVIMA"

Aleksandar

24 ČASA
7 DANA U NEDELJI
NA VAŠOJ ADRESI ZA 30 MINUTA

Ukoliko vam je potreban kvalifikovan, profesionalan i efikasan električar, naš servis je pravi izbor za vas.

Kontaktirajte nas od 00 do 24h

KONTAKTIRAJTE NAS

© 2020 All rights reserved. Website design by Msites